Takaisin ylös

Tyrvisrastit - kuntoliikuntaa parhaimmillaan

Tyrvisrastit on Suunta-Seppojen ja Tyrvään Sanomien yhteistyössä järjestämä kuntosuunnistustapahtuma.

Tapahtumia on kesän 2018 aikana kaksikymmentäneljä eri kertaa.
Tyrvisrastit järjestetään välillä 19.4. - 27.9.2018 torstai-iltaisin.

Lähtöaika

Maastoon voi lähteä kello 17.00 - 18.30 välisenä aikana.

Ratavaihtoehdot

Tyrvisrasteilla on normaalisti viisi eri ratavaihtoehtoa, vaativammat 6 km:n A-rata , 4 km:n B-rata ja 3 km:n C-rata, sekä helpot 3 km:n D-rata ja 1,5 kilometrin Hippolenkki. 28.6. Tyrvisrasteilla on myös erityisesti lapsille tarkoitetut rastireitti- ja tukireittiradat.
6.9. myös yösuunnistusmahdollisuus.

Maksut

Tyrvisrastien osallistumismaksuna kerätään viiden euron karttamaksu yli kaksikymmentävuotiailta. Myynnissä on myös neljänkymmenen euron hintaisia kymmenen kerran lippuvihkoja. Henkilökohtainen kausikortti 50 euroa kattaa koko kauden. Smartumin liikuntasetelit ja Tyky-Kuntosetelit käyvät maksuina. Huomaa, että liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia ja niillä ei voi maksaa sarjalippuvihkoa, koska sarjalippua voivat käyttää muutkin kuin sen maksaja.    

Leimaus

Tyrvisrasteilla on käytössä elektroninen Emit-leimaus, jossa käynti rastilla tallentuu mukana kuljetettavaan muoviseen Emit-korttiin. Halutessasi voit vuokrata järjestäjältä Emit-kortin yhden euron hintaan / kerta. Voit myös suunnistaa ilman ajanottoa.

Tiedotus

Tyrvisrastien kutsu ja tulokset Tyrvään Sanomat -lehdessä, sekä näillä internet -sivuilla.Ellet halua nimeäsi julkaistavan tulostiedoissa, kerro siitä järjestäjälle. Muista kuitenkin aina ilmoittaa nimesi järjestäjille ennen radalle lähtöäsi ja käydä ilmoittautumassa myös radalta palattuasi. Tämä on tärkeää turvallisuuden vuoksi.

Yhteyshenkilöt:

Suunta-Sepot:            Keijo Lakkinen, puh.      040-7532 566 gsm               

Tyrvään Sanomat:       Toimitus, puh. 010 665 5781