Takaisin ylös
Tulevia tapahtumia

Tarkkuussuunnistuksen SM-kisat 2020

Rekisteröidy | Kirjaudu sisään | Haku
Rekisteröitynyt kirjoittaja PekkaS | 29.10.2019 11.42

Suunta-Sepoille myönnettyjen vuoden 2020 tarkkuussuunnistuksen SM-kisojen ajankohtaa jouduttiin muuttamaan kansainvälisen kilpailukalenterin päällekkäisyyksien vuoksi.

Uusi ajankohta on 8.-9.8.2020

SM-kisoille on haettu myös Maailman Ranking -kilpailun (WRE) arvoa. Kilpailuihin odotetaan saapuvan suomalaisten kilpailijoiden lisäksi n. 50 maailman parhaisiin tarkkuussuunnistajiin kuuluvaa kilpailijaa ulkomailta.

Kilpailun onnistuminen vaatii vähintään 30 hengen talkooporukkaa. Etenkin sunnuntaina 9.8.2020 kilpailtava Tempo-kilpailu tarvitsee reilusti toimitsijoita. Laitathan siis päivämäärät muistiin ja seuraa tiedotusta näillä kotisivuilla. Toimitsijoille järjestetään koulutusta ja tarkoitus on myös järjestää lyhyt mallikisa talkoolaisille paremman kuvan saamiseksi lajista.

Rekisteröitynyt kirjoittaja Pekka Seppä | 28.6.2020 17.46

Ratasuunnittelua on alustavasti tehty ja nyt on aika ruveta viilaamaan pilkkuja, eli viimeistelemään suunnitelmia.

Tuohon hommaan kelpaisi apu, eli jos sinulla on sopivasti lähiaikoina vapaata ja kiinnostaa lähteä katsomaan miten tarkkuussuunnistuksen rataa viritellään, ilmoittaudu minulle, niin sovitaan milloin tavataan Häntyrissä. Tehtävänä on rastilippujen ja keppien kuljettamista minun näyttämääni paikkaan ja loputon siirtely ja pähkäily sen suhteen, että missä se paras paikka on.

Muutenkin olisi hyvä, että rataan tutustuisi etukäteen useampi ihminen, niin kilpailun aikana toimitsijahommissa ei mene sormi suuhun.

terveisin ratamestari Pekka 0500-928815

‹ Edellinen aihe