Takaisin ylös
Tyrvisrastit

Tulosten julkaisukanava

Rekisteröidy | Kirjaudu sisään | Haku
Rekisteröitynyt kirjoittaja PekkaS | 17.9.2019 16.27

Tutustukaapa www.rastilippu.fi palveluun. Tuolta löytyy kuntorastien tulokset selvemmässä muodossa kuin Susen kotisivulle syötetyt. Siis ne tulokset, jotka on sinne lähetetty.

Tyrvisrasteilta rastilipusta löytyvät Lousaja 25.4., Harsunrahka 25.7. ja Pahasuo 5.9. tulokset. muita ei tänä vuonna ole sinne lähetetty (19.9. Markunmäestä varmaan tulee, kun menen sinne ottamaan tuloksia)

Tulokset Rastilippuun saa lähetettyä suoraan Tyrvisrastien EResults tulosohjelmalla, vaikka heti tapahtumapaikalta, jos koneen yhdistää nettiin.

Tutustukaa tuohon ja kirjoitelkaa mielipiteitä palvelusta. Mielestäni Tyrvisrasteillakin kannattaa siirtyä julkaisemaan tulokset vain rastilipussa (kotisivulle linkki rastilippuun). Käy helposti, on selvempi ja voi hakea edellisten vuosienkin tuloksia.

Mahdollisuus tuohon lähettämiseen on ollut jo koko kesän, mutta tuota ei ole tuotu esiin. Lähetykseen tarvittavat tunnukset ovat olleet vain Ketamon Hannan ja minun tiedossa. En ruvennut noita keväällä mainostamaan, ajattelin että kokeillaan ensi pienellä määrällä. Näyttää hyvältä ja tuon voisi ottaa ensi kesänä käyttöön.

 

Rekisteröitynyt kirjoittaja Hanna | 18.9.2019 11.40

Korjaan Pekan viestiä sen verran, että tulosten lähettäminen Rastilippuun on ollut mahdollista kaikille kiinnostuneille koko kesän ajan ilman salasanaa. Rastilipun tulospalveluavain on ollut tallennettuna seuran E-results ohjelmaan huhtikuusta lähtien.

Tulosten lähettäminen Rastilippuun on erittäin helppoa, myös online-tulokset onnistuu yhtä helposti.

Seuraava aihe ›